Rijksstraatweg 64-115 te Geldermalsen,  tel. nr. 0345-570766

Miranda de Stigter


 

Sinds 14 jaar ben ik werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Geldermalsen.


Ook mensen die vaak over hun grenzen heengaan of laten gaan, kunnen goed door mij geholpen worden.In de loop der jaren heb ik verschillende bij- en nascholingen gevolgd. Inmiddels werk ik veel met patiënten met psychosomatische klachten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld hyperventilatie, spanningshoofdpijn, stress- en spanningsklachten.

Ik werk dan ook veel met het verbeteren van de assertiviteit.

Ook voor andere klachten, zoals houdingsafhankelijke klachten, kunt u bij mij terecht.


 

Mijn werkdagen zijn dinsdag en vrijdag.

Oefentherapie Cesar is direct toegankelijk, dat betekent dat u niet een verwijzing nodig hebt van de huisarts.

De vergoeding van Oefentherapie Cesar zit in het aanvullende zorgpakket.